#2016-06-22 20:49:37 

Zyrta

Użytkownik

Posty: 42

Skąd: Radom

Wiek: 41

Chciałam zapytać, czy warto angażować projektanta wnętrz do wystroju lokalu gastronomicznego? Czy wyszukana aranżacja ma istotny wpływ na większe zainteresowanie lokalem? Ja niedawno otworzyłam niewielką restaurację na Śląsku, ale jakoś nie mam pomysłu, jak ubogacić jej wnętrze, by nie było nudne i pospolite?
#2016-06-22 21:36:04 

worldEater

Użytkownik

Posty: 93

Skąd: Łosice

Wiek: 23

Najlepiej zgłoś się do „Kuchennych rewolucji” hehehehe. Tam zawsze zemianiają wystrój lokalu z niemodnego na oryginalny.
#2016-06-22 23:24:13 

Kaola

Użytkownik

Posty: 58

Skąd: Sopot

Wiek: 34

A ja myślę, że podstawą powodzenia działalności w gastronomii nie jest wygląd lokalu, tylko dobra kuchnia, która sprawia, że klienci chcą tam wracać i wciąż pojawiają się nowi goście.
#2016-06-23 01:32:22 

Pinia

Użytkownik

Posty: 58

Skąd: Olkusz

Wiek: 29

No kuchnia przede wszystkim, ale gdy prowadzi się nie restaurację, a kawiarnię, gdzie serwowane są przede wszystkim napoje i desery, to wystrój ma również ogromne znaczenie. Mnie przy aranżowaniu wnętrza kawiarni pomógł jeden zdolny projektant wnętrz Katowice to miasto, w którym da się znaleźć dobrych architektów przestrzeni komercyjnej. Dzięki temu mogę pochwalić się nowoczesnym wystrojem mojego lokalu, niebanalnymi meblami i ciekawymi kącikami dla maluchów, co również ma wpływ na liczbę gości.
#2016-06-23 04:00:21 

Zyrta

Użytkownik

Posty: 42

Skąd: Radom

Wiek: 41

Wiem, ze kuchnia to podstawa i dlatego staram się, by była ona na naprawdę dobrym poziomie. Cały czas pracuję nad jakością dań, a także dbam o dobrą obsługę klientów. Ciekawa jestem, czy gdybym jeszcze zmieniła wygląd lokalu, to czy przyciągnęłoby to większą liczbę gości.
#2016-06-23 05:06:08 

Pinia

Użytkownik

Posty: 58

Skąd: Olkusz

Wiek: 29

Myślę, że napewno. Jeśli nie masz konkretnego pomysłu na wystrój restauracji, to moim zdaniem powinnaś skorzystać z pomocy projektanta wnętrz. Napewno zaproponuje ci jakieś ciekawe rozwiązania i dostosuje wystrój lokalu do serwowanych tam dań. A propos, czy twoja resuracja reprezentuje kuchnię jakiegoś konkretnego kraju albo regionu?
#2016-06-23 07:39:08 

Zyrta

Użytkownik

Posty: 42

Skąd: Radom

Wiek: 41

Jestem ze Śląska, więc serwuję dania regionalne śląskie, ale również kuchnię charakterystyczną dla całej Polski.
#2016-06-23 09:19:55 

Pinia

Użytkownik

Posty: 58

Skąd: Olkusz

Wiek: 29

Rozumiem, myślałam, że może gotujesz dania włoskie albo chińskie czy meksykańskie. Ale w takim przypadku architekt też jest w stanie ci coś ciekawego zaproponować.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015